Haladó keresés
 
Virtuemart Extensions

Imádom az anyagokat, a karakterüket, a változatos színvilágot, így már napokkal azelőtt lázban égek, hogy tudom, hamarosan beszerző körútra indulok...
Az anyagaim között vannak állandóak: általában a vízlepergetőből és az egyszínű polárból mindig megvan a fix készlet (15 szín) és csak újak kerülnek hozzá, amikor nem tudok ellenállni egy-egy színnek.
A szezonális anyagok általában változnak, ugyan úgy, ahogy a divat is változik.
Az alábbiakban összegyűjtöttem az állandó anyagok színmintáit, kérem, rendelés előtt - közben nézze át, hogy kedvencének és az Ön ízlésvilágának melyik a legmegfelelőbb. Bár nem mindegyik terméknél van feltüntetve, de szinte az összes modellt el tudom készíteni az alábbi színekből. A halványkék és a halványrózsa korlátozott mennyiségben érhető el, sajnos ezt már nem tudom beszerezni, megszűnt ez a két szín.
(A színek a képernyő beállítása miatt minimálisan eltérhet!)

VÍZLEPERGETŐ ANYAGAIM:

A télikabátokhoz, esőkabátokhoz, fekvőhelyekhez, táskákhoz ajánlom a vízlepergetős anyagokat. Ha színbeli változtatást kér egy KOTI® modellen, elég ha csak a rendelés utolsó fázisában megadja, hogy mely színből szeretné a kiválasztott terméket. Kérem, hogy a  szín megnevezése az alábbi színminta szerint történjen.

  drapp   feher   fekete   halvanykek   halvanyrozsa
kheki   lila   narancssarga   narancssarga   piros   rozsa  
sotetkek   vilagoskek   zöld  

ANTIPILLINGES POLÁR ANYAGAIM:

Kiemelkedő minőségű antipillinges polár anyagokból készült termékeimet előszeretettel rendelik a kedves kutyatulajdonosok, hisz ennek az anyagnak sok kedvező tulajdonsága van: nem bolyhosodik, puha, kellemes tapintású, kissé rugalmas, könnyű. 30 fokon mosható, vasalni nem kell, sőt nem is ajánlom, mert nem megfelelő hőfokon az anyag ráéghet a vasaló talpára. Könnyen, gyorsan szárad.

Az alábbiakban csak az állandó színeimet (mely mindig rendelhető) tüntetem fel, mert ez az az anyag, ahol a színválaszték folyamatosan változik.

feher polar   fekete polar   narancs polar   piros polar   rozsaszin polar   sotetbarna polar   

       

Close Panel

A webáruházban történő vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra,de ha korábban már vásárolt, itt közvetlenül be tud lépni.

A weboldalon található képek, tartalmak kizárólag a KOTI ® írásos hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatók fel!
Copyright KOTI ®