Haladó keresés
 
Virtuemart Extensions

gyurusi-timea " A munka, mely szerelem is egyben... "

2004-ben egy telefonhívás teljesen megváltoztatta az életemet: az addigi napi rutint felváltotta az állandó alkotási vágy, az újabb és újabb ötletek megvalósítása, a folyamatosan változó igények és trendek követése. Sokan kinevettek és bolondnak néztek, hogy mit akarok én? Miért akarom a kutyákat beöltöztetni, "nevetségessé tenni"? Miért akarok bohócot csinálni belőlük, hisz nekik van szőrük és nem fáznak?
  Senkit nem szeretnék meggyőzni arról, hogy a kutyaruha nem is olyan rossz dolog, hisz Ön kedves Látogató nyilván azért olvassa ezeket a sorokat, mert már kialakult véleménye van erről. Vagy szeretne még többet megtudni a kutyaruhákról, vagy teljes mértékben ellenzi és csupán a kíváncsiság hozta ide :) Bármelyik variáció is legyen, én köszönöm és nagyon örülök annak, hogy itt van! :)
Tudom és vallom, hogy a kutyaruha egy hasznos dolog, ezért létrehoztam a KOTI ®-t, a magyar kutyaruha márkát, mely a Magyar Szabadalmi Hivatalnál 2006 óta bejegyzett védjegy.
  Szinte nem is telik el úgy egy hónap, hogy ne kérdezné meg Tőlem valaki, hogy miért csak limitált darabszámban lehet a KOTI ® kutyaruhákat és kiegészítő termékeket megrendelni?
Amikor valakinek "a munkája a szerelme is egyben", akkor igazán törekszik arra, hogy a maximálisat nyújtsa és a lehető legjobbat adja annak, aki Hozzá fordult... Nekem a kutyaruha készítés nem csupán munka! Sokkal több annál! Minden egyes elkészített kutyaruházati termékben ott van a 13 év tudása, tapasztalata, ott van az akarás, a törekvés és ami a legfontosabb: ott van egy kis darab belőlem!
  Voltak és vannak nekem is rossz napjaim és volt már rá példa, hogy azt mondtam, nem csinálom tovább. De ezekben az elkeseredett napokban mindig kaptam egy jelet, egy láthatatlan segítséget, mely tovább vitt az utamon. Tudom, hogy nekem a kutyaruha készítés a feladatom! Akkor is ha bántanak emiatt, akkor is velem együtt örülnek, hisz olyan jó érzés ismeretlen embereknek örömet okozni!
  A sok ezer elkészített kutyaruha megerősített abban, amire a kezdetektől törekszem: nem akarok tucat terméket készíteni, nem szeretnék tömegárut gyártani!  Arra törekszem már 13 éve, hogy legyen egy hely, ahol kizárólag méretre készítve, az egyedi igényeket figyelembe véve vásárolhatnak a kutyatulajdonosok. Szívesen és örömmel fogadom az egyéni megkereséseket, mert annyira jó érzés, amikor a leendő megrendelők elmesélik a problémáikat, bizalommal fordulnak hozzám. Számtalan eset volt már erre: vadászatra kellett a kutyának speciális ruha, vagy idős a kutya, vagy nem tud lépcsőzni, vagy bogáncsok akadnak a szőrébe, vagy gerincproblémája miatt szükség van speciális hordozóra... Nem is tudnám az összeset felsorolni, hisz ilyen megható pillanatok akadtak bőven :)  Ezek mind kihívások számomra, melyeket meg kell oldanom. Ez az én feladatom!
Miért kell általában 5 munkanapot várnia, hogy elkészüljön a kiválasztott ruha? Alapelvem, hogy azt a minőségi garanciát, melyet a kezdektől fontosnak tartok, csak egy ember tudja garantálni: ÉN! Személyesen én készítem el a megadott méretek alapján a szabásmintát, én szabom ki, én varrom meg... végig egy személyként dolgozom az Ön megrendelésén, tudom, hogy mit miért teszek, miért úgy varrom, ahogy...  Ehhez pedig egy kis idő kell.
  Annyi féle és fajta kutya létezik, mindegyiknek más a testfelépítése, más a nagysága.... Ugye Ön is tapasztalta már,  hogy az üzletekben kapható, általában külföldről érkező kutyaruhák nem illeszkednek a kutyus fajtájához, neméhez? Hogy is lehetne jó egy méretében azonos kutyaruha egy csivavának és egy mopsznak? Hisz teljesen más a testfelépítésük!
Készítettem egy szöveges, képpel illusztrált ábrát, mely segítségével otthon, kényelmesen lemérheti kedvencét és kiválaszthatja az Önnek legjobban tetsző terméket. A lemért adatokat figyelembe véve elkészítem a megfelelő szabásmintát, mely alapján készül a kiválasztott kutyaruha. Lehet apró termetű vagy különleges méretekkel rendelkező, nagytestű vagy már idős kedvence, egy mérőszalagot elővéve mérje le kutyáját, adja meg a lemért adatokat és egyedileg elkészül a kiválasztott kutyaruha!
Ma már szinte nincs is olyan internetes közösség, aukciós oldal, különböző zárt csoportok, ahol ne lehetne kutyaruhát rendelni.  Nagyon sokan ki is használják ezeket a lehetőségeket, hisz a nagyon kedvező árak csábítóan hatnak. A kedvező ár hátránya, hogy a kutyaruha vagy külföldről érkezik, 20-30 napos szállítási idővel, ismeretlen gyártótól, gyakran ismeretlen - egy profil alá bújt - közvetítőtől és a többi lehetőségről még nem is teszek említést. De mit szólna hozzá, hogy ha már 1990 Ft-tól kezdődően tudna rendelni méretre készített, Ön által kiválasztott, Önnek tetsző színű kutyaruhát? Ha emellé még kapna 2 éves minőségi garanciát ???
A minap megkérdezte Tőlem egy kedves Vásárló, hogy vannak-e még céljaim? :) Természetesen van még sok dédelgetett álmom, mely álmok tudom, hogy egy nap valósággá válnak! :) Naponta dolgozok és teszek azért, hogy ezeket is megvalósítsam... :)
 De addig is beszéljenek  helyettem inkább azok a fotók, melyeket a kedves vásárlóktól kaptam! Tekintse meg, hogy mások milyen kutyaruhákat, kiegészítőket rendeltek!

Close Panel

A webáruházban történő vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra,de ha korábban már vásárolt, itt közvetlenül be tud lépni.

A weboldalon található képek, tartalmak kizárólag a KOTI ® írásos hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatók fel!
Copyright KOTI ®