Haladó keresés
 
Virtuemart Extensions
A kosár tartalma:
0 Termékek
Teljes rendelés: 0 HUF

0 Termék
0 HUF


Kutyakabát K907

Mouse over to zoom

Kutyakabát K907

8.990 HUF
Különböző színű vízlepergető alapanyagból készült, bélelt kabát közép- és nagytestű kutyusok részére. Minden fajtájú és nemű kutyának ajánlott. A kabát a hasat is védi, itt tépőzáras  megoldással záródik. Galléros megoldással. A háta részen elhelyezett megkötő zsinórral a kabát bőségét lehet állítani. Csapadékos időben nem lesz nedves kutyájánka bundája, a hideg időben védi kedvencét. A kabát a kutyus első 2 lábát védi, olyan hosszúságban, ahogy azt a megrendelés során kéri.
Többféle színben rendelhető:
- fekete
- kheki
- piros
- sötétkék
- narancssárga
- citromsárga
- rózsaszín

Miután lemérte a kutyája háta hosszát, első lépésként az alábbi táblázatból válassza ki a hossz alapján a megfelelő nagyságot, melyet aztán helyezzen a kosárba. (Mivel minden termék egyedileg, a kutyusra "szabva" készül, ezért a rendelés utolsó fázisában majd a többi lemért adatot is meg kell adni.)
m nagyság: 38-45 cm
Ár: 8990 Ft
l nagyság: 46-53 cm
Ár: 10990 Ft
xl nagyság:
54-62 cm
Ár: 13990 Ft
xxl nagyság:
63-71 cm
Ár: 15990 Ft
xxxl nagyság:
72-81 cm
Ár: 17990 Ft
:

:

+
-
Close Panel
A webáruházban történő vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra,de ha korábban már vásárolt, itt közvetlenül be tud lépni.

A weboldalon található képek, tartalmak kizárólag a KOTI ® írásos hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatók fel!
Copyright KOTI ®