Haladó keresés
 
Virtuemart Extensions
A kosár tartalma:
0 Termékek
Teljes rendelés: 0 HUF

0 Termék
0 HUF


Kutyamellény K1271 több szín

Mouse over to zoom

Kutyamellény K1271 több szín

4.990 HUF
Vízlepergető alapanyagból készült  meleg kutyamellény, többféle színben. Háta részén hímzéssel. Szőrme gallérral illetve saját alapanyagos gallérral is kérhető. Hasnál tépőzárral záródik. A kutyamellény a kutyus hasát is védi, olyan hosszúságban, ahogy azt a megrendelés során kéri. (Ennek a terméknek csak egy- mérettől függő 3,5-7 cm ujja van, ezt az ujj a passzéval történő eldolgozás. Ez a termék nem készül hosszú ujjal, a kutyakabátoknál talál hosszú ujjas termékeket.)
Alapanyag: vízlepergető külső, vatelinnel steppelve, polárbéléssel bélelve.
Miután lemérte a kutyája háta hosszát, első lépésként az alábbi táblázatból válassza ki a hossz alapján a megfelelő nagyságot, melyet aztán helyezzen a kosárba. (Mivel minden termék egyedileg, a kutyusra "szabva" készül, ezért a rendelés utolsó fázisában majd a többi lemért adatot is meg kell adni.)
xxs nagyság: 18-23 cm
Ár: 4990 Ft
xs nagyság: 24-30 cm
Ár: 5490 Ft
s nagyság:
31-37 cm
Ár: 5990 Ft
m nagyság:
38-45 cm
Ár: 6990 Ft
l nagyság:
46-53 cm
Ár: 8990 Ft
:

:

:

+
-
Close Panel
A webáruházban történő vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra,de ha korábban már vásárolt, itt közvetlenül be tud lépni.

A weboldalon található képek, tartalmak kizárólag a KOTI ® írásos hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatók fel!
Copyright KOTI ®