Haladó keresés
 
Virtuemart Extensions
A kosár tartalma:
0 Termékek
Teljes rendelés: 0 HUF

0 Termék
0 HUF


Kutyakabát K800 több szín

Mouse over to zoom

Kutyakabát K800 több szín

5.590 HUF
A szürke, hideg napokon tökéletes meleget biztosít ez a meleg, polár anyagból készült kutyakutyakabát. A kabát háta részén ARMY hímzés található. A modell a hasat is védi, itt tépőzárral záródik. A kutyusának a hűvös napokon kellemes viseletet és a megfelelő komfortérzetet biztosítja. Minden nemű és fajtájú kutyus részére ajánlom. A kutyakabát a kutyus első 2 lábát és a hasát is védi, olyan hosszúságban, ahogy azt a megrendelés során kéri. A kutyakabát kapucnival vagy gallérral is rendelhető.
A kutyakabát a következő színekben készül:
- Rózsaszín
- Sötétkék
- Világoskék
- Világosbarna
- Fekete
- Bordó
Alapanyag: antipillinges polár, pamutbéléssel bélelve.

Miután lemérte a kutyája háta hosszát, első lépésként az alábbi táblázatból válassza ki a hossz alapján a megfelelő nagyságot, melyet aztán helyezzen a kosárba. (Mivel minden termék egyedileg, a kutyusra "szabva" készül, ezért a rendelés utolsó fázisában majd a többi lemért adatot is meg kell adni.)
xxs nagyság:   18-23 cm Ár: 5590 Ft
xs nagyság:    24-30 cm Ár: 6590 Ft
s nagyság:     31-37 cm Ár: 6990 Ft
m nagyság:    38-45 cm Ár: 7990 Ft
l nagyság:     46-53 cm Ár: 9990 Ft
xl nagyság:   54-62 cm Ár: 13990 Ft

:

:

:

+
-
Close Panel
A webáruházban történő vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra,de ha korábban már vásárolt, itt közvetlenül be tud lépni.

A weboldalon található képek, tartalmak kizárólag a KOTI ® írásos hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatók fel!
Copyright KOTI ®