Haladó keresés
 
Virtuemart Extensions
A kosár tartalma:
0 Termékek
Teljes rendelés: 0 HUF

0 Termék
0 HUF


Kutyakabát K938 több szín

Mouse over to zoom

Kutyakabát K938 több szín

5.590 HUF
sSötétkék színű, meleg télikabát, melynek háta részén zsebfedő, színes díszcsík található,a sportosság jegyében. A fényvisszaverő csíkok a jól láthatóságot biztosítják. A kabát a hasnál tépőzáras megoldással záródik így könnyedén, pár mozdulattal a kutyusára adható. A kabáton széles szőrme gallér található. Az alapanyagnak köszönhetően a kabát nem ázik át, így a megfázás ellen is véd. A kutyakabát a kutyus első 2 lábát  is védi, olyan hosszúságban, ahogy azt a megrendelés során kéri.
Többféle színben rendelhető:
- sötétkék
- fekete
- piros
Alapanyag: vízlepergető külső, vatelinnel steppelve, pamutbéléssel bélelve.
Miután lemérte a kutyája háta hosszát, első lépésként az alábbi táblázatból válassza ki a hossz alapján a megfelelő nagyságot, melyet aztán helyezzen a kosárba. (Mivel minden termék egyedileg, a kutyusra "szabva" készül, ezért a rendelés utolsó fázisában majd a többi lemért adatot is meg kell adni.)
xxs nagyság: 18-23 cm
Ár: 5590Ft
xs nagyság: 24-30 cm
Ár: 6590 Ft
s nagyság:
31-37 cm
Ár: 6990 Ft
m nagyság:
38-45 cm
Ár: 7990 Ft
l nagyság:
46-53 cm
Ár: 9990 Ft
xl nagyság:
54-62 cm
Ár: 13990 Ft
:

:

+
-
Close Panel
A webáruházban történő vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra,de ha korábban már vásárolt, itt közvetlenül be tud lépni.

A weboldalon található képek, tartalmak kizárólag a KOTI ® írásos hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatók fel!
Copyright KOTI ®