Haladó keresés
 
Virtuemart Extensions
A kosár tartalma:
0 Termékek
Teljes rendelés: 0 HUF

0 Termék
0 HUF


Kutyakabát K818 több szín

Mouse over to zoom

Kutyakabát K818 több szín

5.590 HUF
Sokkal nagyobb kedve lesz a kutyusának a sétákhoz, ha közben nem fázik és nem ázik... Ez a télikabát szintén megfelelő választás, hogy az előbbiekben felsoroltakat el szeretné kerülni. A kabát a hasat is védi. Háta részen tépőzárral záródik, így könnyen, pár mozdulattal a kutyusra adható. Az eleje részen elhelyezett fényvisszaverő csík a jól láthatóságot biztosítja. A kabát kapucnival (szélén kék szőrmével) és kapucni nélkül, gallérral is készül. Kérem, az erre vonatkozó igényét a legördulő menüből válassza ki. A kutyakabát a kutyus első 2 lábát  is védi, olyan hosszúságban, ahogy azt a megrendelés során kéri.
Többféle színben rendelhető:
- sötétkék
- világoskék
Alapanyag: vízlepergető külső, vatelinnel steppelve, pamutbéléssel bélelve.

Miután lemérte a kutyája háta hosszát, első lépésként az alábbi táblázatból válassza ki a hossz alapján a megfelelő nagyságot, melyet aztán helyezzen a kosárba. (Mivel minden termék egyedileg, a kutyusra "szabva" készül, ezért a rendelés utolsó fázisában majd a többi lemért adatot is meg kell adni.)
xxs nagyság: 18-23 cm
Ár: 5590 Ft
xs nagyság: 24-30 cm
Ár: 6590 Ft
s nagyság:
31-37 cm
Ár: 6990 Ft
m nagyság:
38-45 cm
Ár: 7990 Ft
l nagyság:
46-53 cm
Ár: 9990 Ft
xl nagyság:
54-62 cm
Ár: 13990 Ft
:

:

:

+
-
Close Panel
A webáruházban történő vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra,de ha korábban már vásárolt, itt közvetlenül be tud lépni.

A weboldalon található képek, tartalmak kizárólag a KOTI ® írásos hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatók fel!
Copyright KOTI ®