Haladó keresés
 
Virtuemart Extensions
A kosár tartalma:
0 Termékek
Teljes rendelés: 0 HUF

0 Termék
0 HUF


Kutyakabát K872

Mouse over to zoom

Kutyakabát K872

5.990 HUF
Nem maradhat ki a kollekcióból a fekete/fehér színösszeállítású téli kutyakabát. Vízlepergető alapanyagból készült, az oldalán található két pánttal a bősége állítható.A kapucni szélét hosszú szőrű szőrme díszíti.A modell a kutyus hasát is védi, itt tépőzáras megoldással záródik. Könnyen, pár mozdulattal a kutyusára adható. Az alapanyagnak köszönhetően a kabát nem ázik át, így a megfázás ellen is véd. A kutyakabát a kutyus első 2 lábát és hasát is védi, olyan hosszúságban, ahogy azt a megrendelés során kéri. A kabát kapucnival, vagy kapucni nélkül (gallérral) is rendelhető.  Erre vonatkozó igényét is szíveskedjen kiválasztani.
A kabát háta részére a hímzés külön rendelhető: KOTI hímzés
Alapanyag: vízlepergető külső, vatelinnel steppelve, pamutbéléssel bélelve.
Miután lemérte a kutyája háta hosszát, első lépésként az alábbi táblázatból válassza ki a hossz alapján a megfelelő nagyságot, melyet aztán helyezzen a kosárba. (Mivel minden termék egyedileg, a kutyusra "szabva" készül, ezért a rendelés utolsó fázisában majd a többi lemért adatot is meg kell adni.)
xxs nagyság: 18-23 cm
Ár: 5990 Ft
xs nagyság: 24-30 cm
Ár: 6990 Ft
s nagyság:
31-37 cm
Ár: 7990 Ft
m nagyság:
38-45 cm
Ár: 8990 Ft
l nagyság:
46-53 cm
Ár: 10990 Ft
xl nagyság:
54-62 cm
Ár: 13990 Ft
:

:

+
-
Close Panel
A webáruházban történő vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra,de ha korábban már vásárolt, itt közvetlenül be tud lépni.

A weboldalon található képek, tartalmak kizárólag a KOTI ® írásos hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatók fel!
Copyright KOTI ®