Haladó keresés
 
Virtuemart Extensions
A kosár tartalma:
0 Termékek
Teljes rendelés: 0 HUF

0 Termék
0 HUF


Kutyakabát K1122 több szín

Mouse over to zoom

Kutyakabát K1122 több szín

5.990 HUF
Meleg télikabátot szeretne? Ez a névre szóló kabát biztosan nem fog szembe jönni az utcán! A kabát többféle színben rendelhető, vízlepergető alapanyagból készül. A télikabát a hasat is védi, itt tépőzáras megoldással záródik. A kabát háta részén megkötőzsinór található, melyen a bőséget lehet állítani. A kapucni szélén és a megkötőpánton szőrme található. A kutyakabát a kutyus első 2 lábát és hasát is védi, olyan hosszúságban, ahogy azt a megrendelés során kéri. (Az ár tartalmazza a hímzést is!) A kutyakabát kapucnival vagy gallérral is rendelhető.
Többféle színben rendelhető:
- fekete kabát rózsa szőrmével
- fekete kabát fekete szőrme
- fekete kabát barna szőrme
- kheki kabát sötétbarna szőrmével
- ibolya kabát rózsa szőrmével
- rózsa kabát rózsa szőrmével.
Alapanyag: vízlepergető külső, vatelinnel steppelve, pamutbéléssel bélelve.
Miután lemérte a kutyája háta hosszát, első lépésként az alábbi táblázatból válassza ki a hossz alapján a megfelelő nagyságot, melyet aztán helyezzen a kosárba. (Mivel minden termék egyedileg, a kutyusra "szabva" készül, ezért a rendelés utolsó fázisában majd a többi lemért adatot is meg kell adni.)
xxs nagyság: 18-23 cm
Ár: 5990 Ft
xs nagyság: 24-30 cm
Ár: 6990 Ft
s nagyság:
31-37 cm
Ár: 7990 Ft
m nagyság:
38-45 cm
Ár: 8990 Ft
l nagyság:
46-53 cm
Ár: 10990 Ft
xl nagyság:
54-62 cm
Ár: 13990 Ft
:

:

:

:

+
-
Close Panel
A webáruházban történő vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra,de ha korábban már vásárolt, itt közvetlenül be tud lépni.

A weboldalon található képek, tartalmak kizárólag a KOTI ® írásos hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatók fel!
Copyright KOTI ®