Haladó keresés
 
Virtuemart Extensions
A kosár tartalma:
0 Termékek
Teljes rendelés: 0 HUF

0 Termék
0 HUF


Tervezzen hátvédőt

Mouse over to zoom

Tervezzen hátvédőt

4.990 HUF
Vízlepergető alapanyagból készült hátvédő nyaknál és hasnál tépőzárral záródik, így pár mozdulattal, könnyedén a kutyusra adható. Kitűnő választás akkor, ha egy olyan ruhadarabot keres, mely könnyen a kutyára adható, óvja, védi a háta részét egy séta alkalmával. Háta részét a kutyája nevének kezdőbetűje díszíti. Polár béléssel, gallérral és dísztűzéssel.
Választható színek:
Külső vízlepergető alapanyag lehet: fekete, sötétbarna, keki, padlizsán, lila, narancssárga, citromsárga, sötétkék, világoskék, zöld, piros, rózsaszín, drapp, fényes citrom
Belső polár alapanyag lehet: fekete, sötétkék, világoskék, rózsaszín, világoslila, narancs, bordó, világosbarna

Alapanyag: vízlepergető külső, vatelinnel steppelve, polár bélés.
Miután lemérte a kutyája háta hosszát, első lépésként az alábbi táblázatból válassza ki a hossz alapján a megfelelő nagyságot, melyet aztán helyezzen a kosárba. (Mivel minden termék egyedileg, a kutyusra "szabva" készül, ezért a rendelés utolsó fázisában majd a többi lemért adatot is meg kell adni.)
 xxs nagyság:  18-23 cm
 Ár: 4990 Ft
 xs nagyság:  24-30 cm
 Ár: 5990 Ft
 s nagyság:
 31-37 cm
 Ár: 6990 Ft
 m nagyság:
 38-45 cm
 Ár: 7990 Ft
 l nagyság:
 46-53 cm
 Ár: 9990 Ft
 xl nagyság:
 54-62 cm
 Ár: 10990 Ft
:

:

:

:

+
-
Close Panel
A webáruházban történő vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra,de ha korábban már vásárolt, itt közvetlenül be tud lépni.

A weboldalon található képek, tartalmak kizárólag a KOTI ® írásos hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatók fel!
Copyright KOTI ®