Haladó keresés
 
Virtuemart Extensions
A kosár tartalma:
0 Termékek
Teljes rendelés: 0 HUF

0 Termék
0 HUF


Kutyakabát K845

Mouse over to zoom

Kutyakabát K845

4.990 HUF
Rózsaszín átmeneti kutyakabát, esőkabát kislány kutyusoknak. A kabát külső része vízlepergető alapanyagból készül. A háta részen elhelyezett fényvisszaverő csík a jól láthatóságot biztosítja. A fényvisszaverő csík alatt kis zseb található. A kabát a hasat is védi a szennyeződésektől, itt tépőzáras megoldással záródik. Az alapanyagnak köszönhetően a nyirkos, esős időben sem lesz vizes kutyája szőre, így a megfázástól is megvédi. A kutyakabát a kutyus első 2 lábát is védi, olyan hosszúságban, ahogy azt a megrendelés során kéri.
Alapanyag: vízlepergető külső, belül pamutbélés.
Miután lemérte a kutyája háta hosszát, első lépésként az alábbi táblázatból válassza ki a hossz alapján a megfelelő nagyságot, melyet aztán helyezzen a kosárba. (Mivel minden termék egyedileg, a kutyusra "szabva" készül, ezért a rendelés utolsó fázisában majd a többi lemért adatot is meg kell adni.)
xxs nagyság: 18-23 cm
Ár: 4990 Ft
xs nagyság: 24-30 cm
Ár: 5490 Ft
s nagyság:
31-37 cm
Ár: 5990 Ft
m nagyság:
38-45 cm
Ár: 6990 Ft
l nagyság:
46-53 cm
Ár: 8990 Ft
:

+
-
Close Panel
A webáruházban történő vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra,de ha korábban már vásárolt, itt közvetlenül be tud lépni.

A weboldalon található képek, tartalmak kizárólag a KOTI ® írásos hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatók fel!
Copyright KOTI ®