Haladó keresés
 
Virtuemart Extensions
A kosár tartalma:
0 Termékek
Teljes rendelés: 0 HUF

0 Termék
0 HUF


Kutyakabát K842 több szín

Mouse over to zoom

Kutyakabát K842 több szín

4.990 HUF
Vízlepergető alapanyagból készült átmeneti kabát, esőkabát.  Külső vízlepetgető alapanyagból készül, vékony pamutbéléssel bélelve. Az alapanyagnak köszönhetően a nyirkos, esős időben sem lesz vizes kutyája szőre, így a megfázástól is megvédi. A sárga egyhangúságát megtörti egy kis fekete, a kapucnin fényvisszaverő csík található.  A modell a háta részen tépőzárral záródik. A kabát a hasat is védi a szennyeződésektől.  Citromsárga és narancssárga színben. A kabát kapucnival, vagy kapucni nélkül (gallérral) is rendelhető. Erre vonatkozó igényét is szíveskedjen kiválasztani.
Alapanyag: vízlepergető külső, belül pamutbélés.
Miután lemérte a kutyája háta hosszát, első lépésként az alábbi táblázatból válassza ki a hossz alapján a megfelelő nagyságot, melyet aztán helyezzen a kosárba. (Mivel minden termék egyedileg, a kutyusra "szabva" készül, ezért a rendelés utolsó fázisában majd a többi lemért adatot is meg kell adni.)
xxs nagyság: 18-23 cm
Ár: 4990 Ft
xs nagyság: 24-30 cm
Ár: 5490 Ft
s nagyság:
31-37 cm
Ár: 5990 Ft
m nagyság:
38-45 cm
Ár: 6990 Ft
l nagyság:
46-53 cm
Ár: 8990 Ft
xl nagyság:
54-62 cm
Ár: 9990 Ft
:

:

:

+
-
Close Panel
A webáruházban történő vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra,de ha korábban már vásárolt, itt közvetlenül be tud lépni.

A weboldalon található képek, tartalmak kizárólag a KOTI ® írásos hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatók fel!
Copyright KOTI ®