Haladó keresés
 
Virtuemart Extensions
A kosár tartalma:
0 Termékek
Teljes rendelés: 0 HUF

0 Termék
0 HUF


Hímzés

Mouse over to zoom

Hímzés

1.000 HUF
Az ajándékozás mindig komoly fejtörést jelent, hisz örömet szeretnénk okozni annak, akinek az ajándékot adjuk. De nem kell tovább keresgélnie, hisz most már "kutyára szabott", egyedi feliratozású vagy névre szóló KOTI termékkel is meglepheti szeretteit. Az öröm és a siker garantáltan nem marad el!
Lehetőség van tehát szabadon választott szöveg és számozás hímeztetésére Ön által meghatározott betűtípussal és színnel. A vásárlás menete a következő:
  • válassza ki a hímzőcérna színét,
  • válassza ki a betűtípust,
  • válassza ki a legördülő listából, hogy hány szót szeretne hímeztetni.
A webáruházban kapható bármely KOTI ®  kutyapulóverre, kabátra, pólóra, hátvédőre, kendőre, kutyaruhára, párnára, fekvőhelyre, táskára kérhet hímzést!
Az árszámítás módja: a kiválasztott termékre a hímzés ára szavanként: 1000 Ft.
Nem számítunk fel külön költséget a következőkért: a, az, és, ez.
(pl. A gazdi kedvence = 2 szó = 1000 *2 szó.

A mellékelt képeken láthatja a hímzőcérna színmintákat valamint a választható betűtípusokat. Nézze meg a színmintákat, válassza ki milyen színű és milyen betűtípusú hímzést szeretne, majd válassza ki a megfelelőt a legördülő listából.

:

:

:

:

+
-
Close Panel
A webáruházban történő vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra,de ha korábban már vásárolt, itt közvetlenül be tud lépni.

A weboldalon található képek, tartalmak kizárólag a KOTI ® írásos hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatók fel!
Copyright KOTI ®