Haladó keresés
 
Virtuemart Extensions

Online média - Design.hu (2015.04.09.)

Magyar kutyára magyar nyakörvet! – 4+1 hazai kiegészítő kedvenceinknek

koti a hazai mediaban "+1
A ruhában sétáló kutyákat elsőre nehéz komolyan venni, de kicsit elgondolkozva belátható, hogy a jéghideg téli aszfalt fölé csak néhány tízcentiméterre magasodó, sokszor rövidszőrű kiskutyáknak tényleg szüksége van némi extra védelemre. A szemléletváltozást a 2004-ben alapított Koti Kutyaruha tervezője, Gyürüsi Tímea egyrészt átélte, másrészt segítette, így ma már nem arra kapjuk oda a fejünket, ha egy kutya felöltözve sétál, hanem ha menő a ruhája. Tímea pedig ezért is mindent megtesz: az alapanyagválasztástól a tervezésen keresztül a kivitelezésig minden feladatban részt vesz és egyedülálló, kétéves garanciát ad a termékeire. Természetesen a jólszabottság a négylábúaknál is ugyanolyan fontos, mint a kétlábúaknál, így a ruhák egyedileg, pontosan lemért adatok alapján készülnek, ezért nem is csoda, hogy a kedves idős hölgyektől az ismert médiaszemélyiségekig roppant széles a márka rajongótábora."
A cikk teljes terjedelmében itt olvasható: http://design.hu/magazin/divat-ekszer/ekszerdoboz/magyar-kutyara-magyar-nyakorvet-41-hazai-kiegeszito-kedvenceinknek
Close Panel

A webáruházban történő vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra,de ha korábban már vásárolt, itt közvetlenül be tud lépni.

A weboldalon található képek, tartalmak kizárólag a KOTI ® írásos hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatók fel!
Copyright KOTI ®