Haladó keresés
 
Virtuemart Extensions

Steiner Kristóf: a kutyaöltöztetés nem úri passzió (2014.02.08.)

"Shopping túra kutyáknak

Szerencsére sok víz lefolyt a Dunán, mióta Özge a családunk tagja lett, és mostanra már nem kell a londoni Harrodsig mennem, hogy hacukákat szerezzek neki. Amióta pedig Izraelbe költöztünk, leginkább online szerezzük be az aktuális „must-have” darabokat. Gyürüsi Tímea saját kutyaruha szabósága, a Koti Dog méretre készít el egész kollekciókat.
Itt a szokásos mell-csípő-derék adatok helyett a nyak-, mellkerület és háthossz a fontos. Meggyőződésem, hogy Özge mostanra pontosan tudja, hogy amikor közeledek felé a centivel, azt jelenti, hamarosan vadiúj pólók érkeznek személyes kis fiókjába.
Persze nem kell, hogy saját divattervezője legyen a kutyájának, mivel mostanság a fast fashion üzletek is ráálltak az ebdivatra. A H&M például tavaly télen menő kutyaszvetterekkel állt elő, személyes kedvencem pedig az American Apparel, ahol egy egész álvány színes flaneltop várja az ebes fashionistákat. "

 Szerző: Steiner Kristóf, 2014. február 8., szombat 13:56
A teljes cikk itt olvasható: http://divany.hu/tejbenvajban/2014/02/08/a_kutyaoltoztetes_nem_uri_passzio/

Kutyapulóver Kutyapulóver Kutyapulóver
Close Panel

A webáruházban történő vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra,de ha korábban már vásárolt, itt közvetlenül be tud lépni.

A weboldalon található képek, tartalmak kizárólag a KOTI ® írásos hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatók fel!
Copyright KOTI ®