Haladó keresés
 
Virtuemart Extensions

Online: Öltöztesd a kutyádat! (2013.02.05.)

Kutyusok KOTI kutyaruhában "Olyan sokat kérdezgettétek, hogy hol mikor hogyan és mekkorában rendeltük a kutyukáink ruháit, hogy úgy döntöttem írok egy bejegyzést róla.
Bátran és tiszta szívvel ajánlom Nektek a helyet, ahol mi rendeltünk, mert a ruhák, kiegészítők, miegymás mind jó minőségű anyagból készült, speciálisan az adott kutyusra tervezett darab. A hely ahonnan rendeltünk, illetve még szeretnénk is további szépségeket készíttetni a KOTI Dogfashion webshop. Pontos instruálás alapján le lehet mérni otthon a kutyusodat, majd kiválasztani a fazont, akár ráhímeztetni a nevét. Minden rendkívül flottul megy a vásárlás során, másodszorra mi már az előutalást is be mertük vállalni, mert igazán megbízható vállalkozásról van szó.
A ruhák tényleg olyan szépek és minőségiek, mint ahogyan a képeken is látszik, ha valakinek adott esetben pedig túl drágának tűnik egy-egy darab, az akciós oldalon találhat jóval olcsóbb darabokat (az akciók pedig naponta változnak az alapvető kínálatból válogatva). Megmutatjuk a mi rucikáinkat (egy kivételével, arról még nem készült fotó) és bátran ajánlom ezt a szuper oldalt a gazdiknak."


 A teljes bejegyzés itt olvasható: http://www.wandalism.hu/oltoztesd-a-kutyadat/
Close Panel

A webáruházban történő vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra,de ha korábban már vásárolt, itt közvetlenül be tud lépni.

A weboldalon található képek, tartalmak kizárólag a KOTI ® írásos hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatók fel!
Copyright KOTI ®