Haladó keresés
 
Virtuemart Extensions

Online média - Kutya hideg ellen kutyaruha! (2010.02.01.)

KOTI kutyaruha Nemcsak a trendkövetés miatt kell meleg ruhát húzni télen a négylábú kedvencekre, hanem azért is, mert a nagy hideg éppúgy komoly veszélyt jelent az állatokra, mint az emberekre. A rövid és gyér szőrzetű kutyák fáznak, sőt, ha átnedvesedik a bundájuk, akár tüdőgyulladást is kaphatnak. Az alacsony testű négylábúak számára a 10-20 centiméteres hó is nagy megpróbáltatást jelenthet (a has szőrzete sokkal gyérebb, mint a háté, s ez a vékony szőr nem védi meg az állatot a nedvességtől), ezért is ajánlott a hidegben felöltöztetni őket. Így nemcsak csinos a ruha, de hasznos is...
A kutyaruhák terén ma már nagyon színes a választék. Bár eddig főként a praktikus és giccses darabok uralták a piacot, most megjelentek az extrém, meghökkentő, sokszor hordhatatlan cuccok is.  A kisalfold.hu csapata összeválogatott néhány igazán trendi kollekciót. Lássuk!
KOTI Dog Fashion kínálatában akadtunk rá erre a tappancshímzéses pink pulcsira. A szürke, hideg napokon tökéletes meleget biztosít kedvencünknek ez a meleg, polár anyagból készült kutyakabát.  Ára: 4600 forinttól. 
 
Close Panel

A webáruházban történő vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra,de ha korábban már vásárolt, itt közvetlenül be tud lépni.

A weboldalon található képek, tartalmak kizárólag a KOTI ® írásos hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatók fel!
Copyright KOTI ®