Haladó keresés
 
Virtuemart Extensions

Online média - Dívány (2012.02.15.)

2012.02.15.
Véletlenül bukkantunk egy cikkre, mely az országban kapható kutyaruha kínálatot hasonlítja össze. Minden márkának megvan a maga rajongói köre és minden termékben van valami, ami miatt szeretik a vásárlók. Jó érzés, hogy egy magyar termékkel, egy magyar kutyaruha márkával olyan külföldről érkező termékekkel, nagy nevekkel került a KOTI ® említésre, mint amelyek a  Fressnapf-ban, Alphazoo-ban vagy a Doglove shopban kaphatóak....
Gratulálok Nekik is, megtiszteltetés Velük együtt szerepelni, hisz a kínálatukban kapható kutyaruhák a maguk nemében ugyanolyan egyediek és ugyanolyan jók. Ne felejtsük el azt sem, hogy a termékek mögött álló emberek nap mint nap dolgoznak azért, hogy a kutyaruha Magyarországon is elfogadott legyen. 

  "...Van viszont olyan webáruház is, ahol értelmes dolgokat is árulnak, és a tulaj kérésre bármit megvarr, elkészít a vevőnek. A KOTI dog fashion weboldala könnyen kezelhető, és amióta megnyitott, Timi a rendkívül kedves tulaj veszi fel a rendeléseket.  Emlékszem, először azért rendeltem tőle, mert nem volt olyan kis méretben télikabát, mint amilyen a kutyámnak kellett. Mivel akkor még nem ismerte a lábhoz, ül és a járda parancsokat, még pórázon sétáltattam, de a hámhoz képtelenség hozzácsatolni a póráz karabinerjét a ruhán keresztül, így kitaláltam, hogy legyen egy kis lyuk a ruha hátán, így akadálytalanul lehet majd sétáltatni az ebet. Gyorsan elkészült a ruha, és pont olyan volt, mint amilyennek elképzeltem. Az egész szállítással együtt nem került többe hatezer forintnál. Ez öt éve történt, és az akkor még kis webáruház mára óriásivá nőtte ki magát. Plusz pont, hogy a webshopnak outlet részlege is van, ahol megfelelő kitartással, egész jó darabokra lehet bukkanni."
Close Panel

A webáruházban történő vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra,de ha korábban már vásárolt, itt közvetlenül be tud lépni.

A weboldalon található képek, tartalmak kizárólag a KOTI ® írásos hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatók fel!
Copyright KOTI ®