Haladó keresés
 
Virtuemart Extensions

A nyár híre: Esküvőt tartanak az ebeknek

Egyen nyakörvet kapnak jegygyűrű helyett a jóban-rosszban összetartó blökik.

Kutyaesküvő a Blikkben   BUDAPEST ― Most már kedvenceink is összeköthetik életüket: a kutyamenyegzőn az ebek is elvakkanthatják a boldogító igent és tanúbizonyságát adhatják a kutyahűségnek. Az előkészületek alig-alig igényelnek kevesebb munkát, mint az emberek esküvőjénél.
  – Először is a megfelelő ruhát kell kiválasztani a kutyusnak. A férjekre akár kézzel varrott frakkot is adhatunk, a menyasszonyok pedig hosszú fehér esküvői ruhába bújhatnak. Természetesen a zenéről és a virágokról sem feledkezhetünk meg az esküvőn, de bármilyen egyedi igényt teljesítünk – árulta el Perédi Gergely, a petslove. hu munkatársa.

– A kutyák frigyét az egyen nyakörvükön lévő félbetört szív fogja jelképezni. Ezen az esküvőjüknek dátuma és a kettejük neve fog szerepelni. A ceremónia után pedig igazi lakodalmat is szervezhetünk a kutyusoknak. A menyasszonyi táncban legfeljebb a habos esküvői ruha zavarhatja meg az arát – mosolygott a kutyaesküvő-szervező. A 4500 forinttól elérhető szertartásban a ceremóniamester szerint nincs semmi meglepő.

– A kutyák a leghűségesebb barátaink, megérdemlik, hogy ők is méltó körülmények között ünnepeljék meg szerelmüket – véli Menyhárt Balázs László (30) ceremóniamester.

– Az ebek kutya tanúk előtt, gazdájuk jelenlétében fogadhatnak hűséget egymásnak. Az esküvő végén bőrkötésű anyakönyvbe írják, vagyis mancsolják a jelüket, ezt egy adatbázisban rögzítjük. Rossz hír azonban a házastársukat megunó blökiknek, hogy válást egyelőre nem szerveznek nekik.

Forrás: http:// blikk.hu
D. V.

Az esküvői ruhák, kiegészítők, csokornyakkendők, különböző kellékek, alkalmi öltözetek megrendelhetők webáruházunkból.

 

Close Panel

A webáruházban történő vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra,de ha korábban már vásárolt, itt közvetlenül be tud lépni.

A weboldalon található képek, tartalmak kizárólag a KOTI ® írásos hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatók fel!
Copyright KOTI ®