Haladó keresés
 
Virtuemart Extensions

KOTI a hazai médiában

FEM3 CAFÉ - Kutyával esküvőre? (2015.05.07.)

kutyaval-eskuvore

Kutyával esküvőre?

Felkérést kaptam arra, hogy alkalmi ruhát készítsek Cloénak, Jacknek és Titanillának.
A ruhák mellett az általam tervezett nyakdíszek, gyűrűhordó párnák is bemutatásra kerültek.
A riport teljes terjedelmében itt tekinthető meg:
http://fem3.hu/musoraink/fem3cafe/12085_berki_ferjet_keres_chloekanak.html 

 

Online média - Design.hu (2015.04.09.)

Magyar kutyára magyar nyakörvet! – 4+1 hazai kiegészítő kedvenceinknek

koti a hazai mediaban "+1
A ruhában sétáló kutyákat elsőre nehéz komolyan venni, de kicsit elgondolkozva belátható, hogy a jéghideg téli aszfalt fölé csak néhány tízcentiméterre magasodó, sokszor rövidszőrű kiskutyáknak tényleg szüksége van némi extra védelemre. A szemléletváltozást a 2004-ben alapított Koti Kutyaruha tervezője, Gyürüsi Tímea egyrészt átélte, másrészt segítette, így ma már nem arra kapjuk oda a fejünket, ha egy kutya felöltözve sétál, hanem ha menő a ruhája. Tímea pedig ezért is mindent megtesz: az alapanyagválasztástól a tervezésen keresztül a kivitelezésig minden feladatban részt vesz és egyedülálló, kétéves garanciát ad a termékeire. Természetesen a jólszabottság a négylábúaknál is ugyanolyan fontos, mint a kétlábúaknál, így a ruhák egyedileg, pontosan lemért adatok alapján készülnek, ezért nem is csoda, hogy a kedves idős hölgyektől az ismert médiaszemélyiségekig roppant széles a márka rajongótábora."
A cikk teljes terjedelmében itt olvasható: http://design.hu/magazin/divat-ekszer/ekszerdoboz/magyar-kutyara-magyar-nyakorvet-41-hazai-kiegeszito-kedvenceinknek
   

Édes Élet (2014.december)

Igaz, hogy a Tv2-n futó Édes Életnek már vége,  de én még mindig örömmel gondolok vissza rá, hisz nekem ebben a műsorban is volt feladatom: engem kértek fel arra, hogy az utolsó részekben  történt kutyaesküvőre a ruhákat elkészítsem. Nagy örömmel tettem eleget ennek a felkérésnek és megtiszteltetés volt számomra. biro ica edes elet
"Szeretnék speciális köszönetet mondani a KOTI kutyaruha szabóságnak akinek a szépséges és csinos alkalmi kutya ruhákat köszönhetjük !!!


Bíró Ica"

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Kéri az 500 Ft-os ajándék kupont?

captcha

Close Panel

A webáruházban történő vásárláshoz nincs szükség előzetes regisztrációra,de ha korábban már vásárolt, itt közvetlenül be tud lépni.

A weboldalon található képek, tartalmak kizárólag a KOTI ® írásos hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatók fel!
Copyright KOTI ®